Sedací vaky jsou úžasným doplňkem domácnosti. Praktický a velice vzhledný prvek v různých barevných kombinacích nesmí chybět v dětských pokojíčcích, v ložnicích či obývacích pokojích. Kdekoliv je můžete roztáhnout a užívat si na nich pohodlí, které zajistí vysoký komfort a příjemný materiál. Krásné barevné kombinace si můžete volit podle vlastní představy a dají se pořídit tyto sedací pytle levně. Využijte jedinečné příležitosti!

bean bag

Elegantní doplněk do domácnosti

Nejenom, že se jedná o krásně barevný a elegantní doplněk do domácnosti, ale také využijete i jeho kladné a praktické vlastnosti. Zejména se na něm mohou vydovádět a vyřádit děti, které potřebují stále dostatek místa a prostoru. Rádi na něm lenoší nebo se jen tak povalují. Další velice praktickou vlastností je možnost jej kdykoliv bez problémů přemístit. Potřebujete navíc prostor na sezení v obývacím pokoji? Přišla nečekaná návštěva? V tom případě jej vezmete a dáte tam, kde je potřeba. Dokonce se hodí i do venkovního prostředí. Okrasným prvkem bude na terase, kde si můžete dopřát odpočinku a krásného počasí. Hodí se do pergoly nebo jen tak na trávník, když se sejdete s přáteli.

sedací vak

Dvě barvy

  • Duo je výjimečná kombinace dvou barev. Díky tomu můžete měnit barvu podle nálady nebo podle libosti. Nelíbí se vám červená, dejte tam na pár dní modrou, stačí jej otočit. Nebo si zvolte, že na jedné barvě budete odpočívat a relaxovat a druhou stranu necháte pak na pár dní zase dětem na dovádění, aby si mohly hrát a lašovat.
  • Vaky jsou také rozložitelné pomocí popruhů. Pár snadnými pohyby je můžete odepnout a vytvoříte obrovský polštář o velkém rozměru na ležení. Snadno z něj tedy uděláte křeslo, lehátko, relaxační zónu pro příjemně strávené chvíle, posezení na terase nebo venku a také báječné místo na hraní pro děti. To všechno může představovat jedna maličkost, ovšem většího rozměru, která nesmí chybět v žádné domácnosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup