Odvoz vozu je v dnešní době zkrátka věc, kterou využívá kde kdo. Stát se to může každému, někam vyrazíte a necháte se přemluvit ke skleničce vína nebo jiného alkoholu. Může to být klidně třídní sraz, firemní večírek, obchodní schůzka s klientem nebo třeba setkání s kamarádem po dlouhé době. U těchto a mnoha dalších příležitostí se stává, že Vás někdo zkrátka přemluví, nebo si to situace vyžaduje a skleničku si prostě dáte. Nemusíte se však za to stydět, stává se to často, možná právě proto, existuje služba odvozu vozu.
taxi služba
Ta Vám v těchto nepříliš dobré situaci zajistí odvoz vašeho automobilu a samozřejmě i Vás. Vše přitom funguje na naprosto jednoduchém systému, který zvládne vyřídit úplně každý. Je to podobná služba jako taxi, s rozdílem toho že nepřijede řidič jeden, ale dva. Jeden z nich zajistí odvoz vašeho automobilu a druhý Vás následuje, aby poté co Vás odveze, mohl opět řidiče nabrat a pokračovat ve své práci.
Jednoduše vytočíte telefonní číslo a s dispečerem se domluvíte, jak dlouho zhruba bude trvat vaše vyzvednutí. Po odsouhlasení, že budete čekat domluvenou dobu, než pro Vás dojedou, Vám dojde SMS zpráva ve které bude napsáno číslo espézetky a tip vozu které pro Vás dojede. Tyto opatření jsou dělaný pro rychlé rozpoznání auta a co nejrychlejšího vyřízení vašeho požadavku. Opíše se tachometr na vašem voze a může se vyjet. Po příjezdu se spočítá, kolik se ujelo kilometrů a zaplatíte. Tímto vše končí a vy si můžete v klidu usednout doma na sedačku s pocitem, že vy i Váš automobil je doma.
starý auto
Nebojte se oslovit a využít služby odvozu automobilu, určitě si jejich služby zamilujete a bude je využívat stále více. Věřte, že je určitě lepší si zaplatit za odvoz vozu, nemusíte tak cestovat veřejnou dopravou a vaše auto je v bezpečí vaší garáže a nemusíte se bát, že by Vám auto někdo odcizil.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup